Over ons

Zalpak, onderdeel van de Hubregtse Group, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van duurzame verpakkingsoplossingen van vouwkarton. Wij zijn een sterke en betrouwbare speler in de food– en non food industrie. Zo lopen wij voorop met de ontwikkeling en productie van taps geplakte kartonnen bakjes en schalen.  Maar vanzelfsprekend produceren we ook bedrukte en onbedrukte vouwdozen, bedrukte skin- en blisterkartons, 2-, 4- en 6-hoeks geplakte dozen en deksels, trays, displaydozen en snack-  en luxe verpakkingen.

Wij ontwikkelen en produceren verpakkingen voor o.a. de volgende markten:

  • Groenten & Fruit
  • Consumer
  • Take away
  • Industrieel

Op ons moderne machinepark ontwikkelen en produceren wij samen met onze klanten opvallende en functionele maatwerkverpakkingen.

Elke dag denken we oplossingsgericht en kwaliteitsbewust met onze klanten mee. En dat doen we al 119 jaar!

Innovatief & creatief

Met deze 119 jaar ervaring & kennis in de ontwikkeling van vouwkartonnen verpakkingen zijn wij in staat om innovatieve & creatieve ideeën om te zetten in functionele en opvallende verpakkingsoplossingen.

Wij kennen de markt als geen ander, en door continu te blijven investeren in mens en machine, zijn en blijven wij een toonaangevende en betrouwbare verpakkingspartner voor de food- en non-food industrie.

Duurzaam & veilig

Samen met onze klanten zijn we continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze processen en verpakkingen. Dat doen we met hart voor het milieu.

Vouwkarton is de meest duurzame verpakkingsoptie: het is gemaakt van hernieuwbare bronnen en recyclebaar. Sinds 2010 draagt Zalpak met haar FSC certificering bij aan betrouwbaar bosbeheer: voor u de zekerheid dat de grondstof voor vouwkarton, pulp, afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Download FSC certificaat

Maar we gaan nog verder: we produceren zelfs composteerbare verpakkingen, bijvoorbeeld van agri-waste of landbouwafval. Door de ongestreken, ruwe look en feel niet alleen een milieuvriendelijke, maar ook visueel aantrekkelijke verpakking. Meer informatie op: eco

Bij Zalpak geven we veiligheid & hygiëne al jaren prioriteit. Zalpak was al eerste verpakker in Nederland BRC-AA gecertificeerd en is dat vandaag de dag nog steeds. Als verpakkingspartner voor de voedingsmiddelenindustrie voldoet ons pre press- en productieproces en de verpakking aan de kwaliteitsrichtlijnen die door de industrie is vastgesteld. Dankzij het uitgebreide pakket certificeringen is een voedselveilige verpakking gegarandeerd.

Download BRC certificaat

Creators in packaging

Uw eigen artwork, vorm en uitvoering maken uw verpakking uniek. Onze verpakkingen zijn geheel op maat te maken, helemaal passend voor uw product en bieden een enorm scala aan mogelijkheden.

Wij lopen voorop met de ontwikkeling en productie van taps geplakte kartonnen bakjes en schalen. Vanzelfsprekend produceren we ook bedrukte en onbedrukte vouwdozen, bedrukte skin- en blisterkartons, 2-, 4- en 6-hoeks geplakte dozen en deksels, trays, displaydozen en snack-  en luxe verpakkingen.

Ons ervaren en betrokken team van vakkundige verpakkingsspecialisten wordt blij van maatwerkoplossingen. Als u op zoek bent naar een duurzame verpakkingsoplossing die opvalt, denken wij als verpakkingspartner graag met u mee. Met bedrukkingsmogelijkheden tot 5 kleuren en diverse afwerkingen onder één dak, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten? Wij helpen u graag! +31 (0)53 792 00 44